PUBLICITAT

Encamp

Música klezmer, peces celtes i tradicionals amb el duo Dolce Corda

El concert té lloc avui a les 22 hores davant del Museu de Casa Cristo

Per El Periòdic

Els violinistes Alexandre Arajol i Jordi Albelda.
Els violinistes Alexandre Arajol i Jordi Albelda. | Comú d\'Encamp

Música klezmer, peces celtes i tradicionals. Aquest és el repertori que els violinistes Alexandre Arajol i Jordi Albelda –integrants del duo Dolce Corda– oferiran avui a les 22 hores davant del Museu Etnogràfic de Casa Cristo. El seu concert, que encara s’emmarca en l’Encamp en clau de llum, serà eminentment de música clàssica i comptarà amb una acurada selecció d’obres del gènere jueu asquenazita i també tradicionals. El duet tancarà les actuacions musicals de les nits d’estiu als museus de la parròquia, que al llarg dels mesos de juny, juliol i agost ha fet arribar la música a diferents edificis patrimonials del territori encampadà. Pel que fa a l’Encamp en clau de llum, les actuacions encara s’allargaran fins a finals d’aquest mes d’agost.

Diversitat musical

White Heaven Vocal Grup portarà música gospel, pop, swing, bossa-nova, samba i jazz demà al Pas de la Casa

La propera interpretació arriba demà de la mà de White Heaven Vocal Grup, que actuarà a les 21.30 hores a l’església de Sant Pere del Pas de la Casa. White Heaven Vocal Grup és una formació de sis veus a cappella que canten música gospel, pop, swing, bossa-nova, samba i jazz, entre d’altres. El conjunt interpretarà cançons pròpies, però durant el concert també sorprendrà amb versions i arranjaments a mida de temes tant coneguts com Ain’t no Sunshine de Bill Whiters o Don’t Worry Be Happy de Bobby McFerrin. El públic assistent es trobarà un espectacle replet d’efectes vocals, percussió corporal, coreografies i interacció amb els espectadors.
La següent cita serà el proper dijous dia 23 amb el concert de Jordi Barceló a la Prada de Moles. I el punt i final de la programació de l’Encamp en clau de llum el posarà Iarakè & Ginger amb un concert a la plaça Sant Miquel d’Encamp el proper 30 d’agost.

PUBLICITAT
PUBLICITAT