PUBLICITAT

La baralla entre Viladomat i el Govern esquitxa la Federació

Ski Andorra congela la subvenció de 20.000 euros que li atorga i la FAE confia «en un acord»

Per El Periòdic

La junta de la FAE.
La junta de la FAE. | Maricel Blanch

Ski Andorra té congelada la subvenció de 20.000 euros que cada any atorga a la federació d’esquí. Tal com va avançar ahir RTVA, el fet es produeix després del posicionament de Joan Viladomat, l’accionista majoritari de Saetde i membre de Grandvalira-Nevasa, que hauria bloquejat aquesta partida econòmica.

D’aquesta manera, la Federació Andorrana d’Esquí va rebre una carta en la qual se l’informava que la subvenció d’aquesta quantitat estava bloquejada després que no s’hagués aconseguit un acord a la junta de l’entitat per mantenir-la. Així, no és la primera vegada que Viladomat s’ha mostrat en contra d’una partida econòmica d’aquesta mena i ara la junta es reunirà al setembre per tornar a estudiar la qüestió.

La FAE, optimista

Per la seva banda, la Federació va emetre un comunicat ahir en el qual va explicar que «Ski Andorra és per a la FAE un organisme de molta importància pel fet que representa a totes les estacions d’esquí i, per tant, és considerat molt pròxim». A més, l’entitat també demana que «es pugui arribar a un acord amb bona voluntat, atès que per a la Federació són molt importants les subvencions, sense les quals no es podria fer la feina que es fa sempre pel bé de l’esquí nacional». No obstant això, «la FAE confia en el fet que es pugui arribar a un acord amb bona voluntat» i «en tot cas, la Federació considera que es podrà trobar una solució adequada»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT