PUBLICITAT

La Massana

Botey musicarà Antoni Morell per tancar els Capvespres d’Estiu

Oferirà un concert titulat 'Oh benvinguts autors

Per El Periòdic

El cantautor Jordi Botey durant un concert anterior a Escaldes-Engordany.
El cantautor Jordi Botey durant un concert anterior a Escaldes-Engordany. | Alex Lara

El músic i cantant Jordi Botey serà l’encarregat de tancar els Capvespres d’Estiu a la Massana, demà a les 20.00 hores a la plaça del Quart. Ho farà amb un concert titulat Oh benvinguts autors, en referència a la ben coneguda cançó de Jaume Sisa, Qualsevol nit pot sortir el sol.  I és que Botey ens proposa un repàs a la cançó d’autor en català, a banda d’algunes perletes com una versió musicada del poema d’Antoni Morell La mort no té clàxon. 

El retorn


«Feia sis anys que no actuava a la Massana, no per culpa del comú, sinó per culpa meva», va dir divertit Botey durant la presentació del cicle estiuenc el mes de juny, moment en què també va llançar l’advertència que musicaria els autors catalans «del meu gust». El músic i cantant també va explicar aleshores que repassaria «alguna peça local de Lluís cartes», a banda de Morell «musicat com jo he volgut», segons va indicar. 
Hi haurà versions de temes de quico Pi de la Serra, Pau Riba, Joan Manel Serrat o Maria del Mar Bonet, entre altres. 


Aquest concert s’emmarca en els Capvespres d’Estiu de la Massana, que ha comptat amb un total de deu espectacles a l’aire lliure, a més dels concerts emmarcats a la Serenalla Market i dels programats a les festes majors. «Any rere any anem treballant per posar en valor els nostres espais públics i perquè el públic gaudeixi d’una programació atractiva i de qualitat  a l’aire lliure»,  va indicar la consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Jael Pozo. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT