PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els comerciants reconeixen que s’han d’implicar més

Miralles vol que l’avinguda Meritxell sigui com la Maquinista

Fotografia aèria de l'avinguda Meritxell.
Fotografia aèria de l'avinguda Meritxell. | Maricel Blanch

Antoni Miralles, president de l’associació de comerciants de Riberaygua, reconeix que els comerciants s’han d’implicar més perquè el sector repunti. El portaveu creu que tots els botiguers s’haurien de reunir per aportar idees d’activitats que es puguin organitzar a l’avinguda Meritxell, ara que la remodelació ha acabat. 

«Han de destinar més temps i esforços a participar en els grups de treball», va dir Miralles. «A finals any, si tot va bé, recuperarem les pèrdues de fins al 35% que vam patir. Ara només falta que totes les associacions siguem capaces de treballar conjuntament», va afegir. 
Miralles considera que la part baixa de l’avinguda, dedicada als vianants, hauria de comptar amb activitats lúdiques i formatives que animessin la zona. «Hem d’aprofitar que ens cedeixen aquest espai públic per convertir-lo en un centre comercial obert, semblant al de La Maquinista», va comparar Miralles. D’entre les activitats que proposa hi ha espectacles de circ, actuacions de cantautors, conferències, cooking shows i tallers de titelles. 

El portaveu de l’associació espera que a principis de l’any que ve ja estigui enllestit un pla de màrqueting que inclogui totes les iniciatives que s’organitzaran a l’avinguda durant el 2019, desglossades per mesos. Miralles creu que per teixir aquest programa, caldria passar unes enquestes als clients per saber les seves preferències. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT