PUBLICITAT

Derrota en el partit amistós amb més sentiment (4-1)

L'FC Andorra planta cara a un rival de 2a B

Per El Periòdic

El trofeu dedicat a Emili Vicente.
El trofeu dedicat a Emili Vicente. | Lleida Esportiu

L’FC Andorra ha jugat aquesta nit un partit molt important, no només pel rival, el Lleida Esportiu de 2ª B, sinó per l’homenatge que se li feia a Emili Vicente, entrenador del conjunt tricolor fins al mortal accident que va patir practicant ciclisme el maig de l’any passat. Va ser un partit de sentiment en el que finalment els de Richard Imbernón van perdre per 4 a 1 tot i haver plantat cara al rival.

El Lleida va obrir el marcador al cap de cinc minuts de començar el partit després d’un servei de cantonada de Marc Martínez que Juan Tomás va enviar al fons de la porteria. El segon gol va estar molt a prop al minut 17 però Xisco va estar molt encertat, després una canonada de Martínez va fregar el travesser andorrà. Després, al minut 38, Martínez va anotar un gol de penal.

A la segona part, al minut 65, va ser Aláez qui va aconseguir marcar i deu minuts després una canonada d’Adrià Gené va acabar al fons de la porteria. Tot seguit, a tres minuts d’acabar el temps reglamentari, Pedro Martín va anotar el quart i darrer gol del partit de penal.

«El resultat no canvia el discurs perquè és secundari, ha estat una derrota molt digna», comentava Imbernón. «Estic molt content amb la feina dels jugadors perquè han plantat cara a un equip de segona B». En aquest sentit, va explicar que va ser un partit «amb molts sentiments per tots. Era un entrenador molt especial pel futbol català». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT