PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lima fitxa per l’Inter d’Escaldes buscant «nous objectius»

El referent del futbol andorrà fitxa pel club després de quatre anys al Vallbanc FC Santa Coloma

Per Miquel López-Egea

Ilde Lima fitxa per l’Inter d’Escaldes, ahir.
Ilde Lima fitxa per l’Inter d’Escaldes, ahir. | Inter d\'Escaldes

L’Inter d’Escaldes continua ampliant el seu projecte ambiciós i ahir va anunciar el fitxatge per una temporada d’Ilde Lima, el capita de la selecció nacional que, als seus 38 anys, segueix donant-ho tot en aquest esport.

«Em sento molt content perquè és un canvi d’aires, és un nou projecte i, encara que tingui 38 anys, em fa il·lusió», explicava el defensa a EL PERIÒDIC. «Ja feia quatre anys que estava al Vallbanc FC Santa Coloma i ja ho havia guanyat tot. A vegades s’ha de sortir de la comoditat i l’Inter és un projecte interessant, amb serietat, el que necessita el futbol andorrà», afirmava. «A més, tinc companys dins de l’equip amb els quals tinc bona relació i volia jugar amb ells», afegia.

D’aquesta manera, Lima va reiterar que aquest equip és precisament un club amb «serietat, que és el que falta, per desgràcia, als grans clubs de la lliga». «He estat només al Santa Coloma, que respecta la serietat, però crec que l’Inter d’Escaldes és un projecte ambiciós», considerava.

En aquesta línia, l’andorrà va recordar que l’equip «fa dos anys estava a segona» i que «l’any passat va plantar cara als grans». «Cada any és més competitiu i com diu el Cholo Simeone, s’ha d’anar a poc a poc, aconseguint coses. Hi ha equips que tenen un pressupost més gran que nosaltres i que tenen obligacions que nosaltres no tenim», aclaria.

L’Inter d’Escaldes és un club en creixement, que està fent «una plantilla de qualitat». D’aquesta manera, va revelar que «l’objectiu és ficar-se entre els quatre millors equips i jugar el play-off pel títol». «S’ha de fer un equip sòlid, donar molta guerra», assegurava l’internacional. 

No té límits

Pel que fa al seu futur, Lima va ser molt clar: «Em retiraré quan no em trobi bé físicament, i quan això passi, faré un pas al costat». «El dia d’avui encara em trobo amb forces i el futbol del país fa que amb 38 anys t’hi puguis dedicar. A més, vull estar amb la selecció fins que acabi la Lliga de les Nacions i la fase de classificació de l’Eurocopa, després ja veurem què passa i si el cos aguanta una mica, allargarem. «Si continuo jugant amb la selecció, és per la il·lusió de dur la samarreta nacional», afegia.

Quatre anys amb el Vallbanc

«Després de quatre temporades plenes d’èxits amb l’equip, el defensa internacional Ildefons Lima començarà un nou projecte futbolístic en el qual li desitgem molta sort. Gràcies per aquests anys de la teva carrera dedicats al Vallbanc FC Santa Coloma», va comunicar ahir el club colomenc. Així, Lima va recordar que «si em movia d’algun club, era per anar a l’Inter. Han estat quatre anys fantàstics, on no he tingut problemes i on em sento molt content d’haver format part. Si marxava, no era per anar a un equip qualsevol». 

«Fa il·lusió estar en un club que mai ha anat a Europa, són nous objectius. Amb el Santa Coloma tenies obligació de guanyar i amb la selecció, hem de continuar millorant», concloïa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT