PUBLICITAT

Cardelús vol seguir sumant experiència a Silverstone

L’andorrà participa en el seu vuitè Gran Premi com a pilot convidat

Per El Periòdic

El pilot andorrà Xavi Cardelús, aquesta temporada.
El pilot andorrà Xavi Cardelús, aquesta temporada. | Cardelus Racing Team

Xavi Cardelús disputa aquest cap de setmana el seu vuitè Gran Premi com a pilot convidat del Campionat del Món de Moto2 al traçat de Silverstone que acollirà el Gran Premi de la Gran Bretanya.

Silverstone és un dels circuits més complicats, variats i exigents amb el pilotatge de tot el Campionat, ja que té una llargada de gairebé sis quilòmetres amb 18 revolts i la recta més llarga és de poc més de 700 metres.
L’andorrà arriba a aquesta prova després d’haver tingut una trajectòria ascendent a les curses disputades a Brno i Red Bull Ring on va poder estar més a prop dels pilots permanents del Campionat i va evolucionar molt positivament.

Una vegada més, l’objectiu implica continuar aprenent i conèixer un nou traçat mundialista: «Silverstone ha de ser un dels circuits que m’exigeixin més des del primer moment». Així, «cal treballar de valent per trobar els punts on esgarrapar dècimes de segon al cronòmetre i aconseguir un pas pels revolts efectiu i ràpid». En aquest sentit, va explicar que «aquesta és, més o menys, la mateixa situació en la qual ens estem trobant cada cap de setmana que corro al Campionat del Món perquè tots els circuits són nous per mi. Això fa que el plantejament inicial sigui el d’adaptar-me com més aviat millor a les seves característiques per treure el màxim rendiment de la meva moto». «Els dos últims grans premis disputats ens han deixat un bon regust perquè he progressat i m’he situat a prop de pilots amb molta més experiència que jo i aquí tocarà fer exactament el mateix i treballar de valent des del primer minut, anar acumulant experiència amb la màxima rapidesa possible per arribar diumenge a la cursa sent el més competitiu possible», afegia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT