PUBLICITAT

Andorra la Vella

Lima i Jardim no fallen en uns vuitens de final molt renyits

Les principals candidates passen a quarts amb tranquil·litat i no donen opcions a les rivals

Per Miquel López-Egea

Els palistes Pablo Lima i Marcello Jardim competeix al Vallbanc Andorra la Vella Open, ahir.
Els palistes Pablo Lima i Marcello Jardim competeix al Vallbanc Andorra la Vella Open, ahir. | Xavi Pujol

Victòra in extremis al partit crucial de la jornada que es va viure ahir al vespre al Poliesportiu d’Andorra quan Pablo Lima i Marcello Jardim van aconseguir imposar-se en un últim moment a la parella formada per Ernesto Moreno i Gonzalo Rubio. Va ser un matx en el qual cada joc es va lluitar fins al darrer alè i en el qual no hi va haver un dominador. La parella brasilera va sortir derrotada del primer set per 5 a 7 i després va saber remuntar amb un 6 a 4. Finalment, en el tercer i definitiu set, van aconseguir salvar-se per la mínima (7 a 6).

La parella s’enfrontarà avui a Cristian Gutiérrez i Franco Stupaczuk, que sortien com a cap de sèrie i no van donar opicó a Javier Rico i Jorge Nieto. Matías Díaz i Alejandro Galán, que partien com a caps de sèrie, no van patir tant com la parella brasilera i es van desfer de Pedro Alonso-Martínez i Matías Nicoletti per 7 a 5 i 6 a 3. Avui competiran contra Uri Botello i Javier Ruiz.

Juan Martín i Francisco Navarro van tenir també un partit bastant fàcil i van vèncer per 4 a 6 i 3 a 6 a Pablo Lijo i Maxi Gabriel i avui jugaran contra Juan Mieres i Miguel Lamperti. Els altres candidats a liderar el World Padel Tour, Maximiliano Sánchez i Carlos D. Gutierrez, van vèncer a Agustín Silingo i Alejandro Ruiz per 3 a 6 i 6 a 7 i avui juguen contra Juan Cruz i Juan Lebrón.

Sense sorpreses

Per altra banda, en categoria femenina, no hi va haver sorpreses i les principals favorites no van donar opcions a les rivals. Arribar i moldre. Lucía Sainz i Gemma Triay van passar per sobre de Meli García i Sofia Araujo amb un 6 a 2 i 6 a 1 i jugaran contra Patricia Llaguno i Elisabet Amatriaín. Marta Marrero i Alejandra Salazar, per la seva part, van patir un poc més i avui juguen contra Nelida Brito i Aranzazu Osoro.

Marta Ortega i Ariana Sánchez van guanyar per 2 a 6 i 4 a 6 a Nuria Rodríguez i Ángela Caro i jugaran contra Carolina Navarro i Cecilia Reiter. Així mateix, les bessones María José i Maria Pilar Sánchez Alayeto, líders de la competició i principals candidates a emportar-se l’Open, van arrasar amb Ana Fernández i María Virgina amb dos 2 a 6. Alba Galán i M. Carmen Villalba seran les seves rivals avui.

Tot això va passar en la jornada en la qual els millors del món es van estrenar i s’espera que en els pròxims dies el Poliesportiu d’Andorra guanyi espectadors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT