PUBLICITAT

Andorra la Vella

Hora de tornar a la part alta

El Vallbanc Andorra la Vella Open 2018 arriba just a la meitat de temporada i és una prova de foc

Per Miquel López-Egea

Alejandra Salazar i Marta Marrero a Principadel, ahir.
Alejandra Salazar i Marta Marrero a Principadel, ahir. | Xavi Pujol

Després d’un any en blanc per les lesions, la parella formada per Marta Marrero i Alejandra Salazar vol destronar a les bessones Sánchez Alayeto, que actualment ocupen la primera plaça del World Padel Tour i es mostren imparables. Per tant, Andorra és, sens dubte, un escenari únic per fer un pas en aquesta línia. De moment, ahir, ja van obtenir la primera victòria en vèncer per 6 a 4 i 7 a 5 a la parella formada per Ana Caterina Nogueira i Delfina Brea Senesi.

«Hi ha menys marge per fallar però no notem pressió, la responsabilitat és de les bessones, nosaltres el que intentem és apropar-nos el més possible», explicava Salazar. «Les claus seran els petits detalls, aquesta temporada ens ha costat molt per la lesió però ara ja hem recuperat les sensacions i és qüestió de temps que tornem a estar a dalt», afegia Marrero.
Però això serà cada cop més difícil perquè el nivell augmenta i, temporada rere temporada, les parelles van més enllà. «Cada any apareixen noves noies que donen més competència i això ens fa estar al 200%», comentava Salazar.

Les actuals campiones del món volen mantenir la corona, «és qüestió de temps»

De moment, Andorra és una prova de foc. La parella vol «aprofitar l’oportunitat» perquè sens dubte, l’objectiu de l’Alejandra Salazar, aquesta noia que des dels vuit anys està enganxada al pàdel, i de la Marta Marrero, que després de retirar-se del tennis per una lesió al turmell ha trobat la glòria en aquest esport, és estar a la part alta. «El fet d’estar molts anys a la part alta il·lusiona i cada any treballem amb la il·lusió de seguir-ho i això s’aconsegueix amb constància i regularitat», creu Salazar.

I quines són les seves claus? Doncs jugar molt de temps juntes, la comunicació i entendre’s. No obstant això, per ser a dalt de tot, això no és suficient. Cal donar el màxim perquè al final, «és qüestió de temps que els resultats arribin». De moment, la motivació i les ganes per aconseguir tocar el cel hi són. Només cal fer el millor paper de la seva vida al Poliesportiu d’Andorra perquè la competència és molt alta. I anirà a més. «No ens hem rendit, sempre hem seguit treballant», sentenciava l’imparable parella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT