PUBLICITAT

Les Valls de Valira

Tres ferits en un xoc amb cinc vehicles implicats a les Valls de Valira

Un cop reoberta l'N-145, s'han acumulat sis quilòmetres de congestió a la via que enllaça la Seu d'Urgell amb Andorra

Per El Periòdic

L’N-145 al municipi de les Valls de Valira, poc després de l’accident.
L’N-145 al municipi de les Valls de Valira, poc després de l’accident. | Maricel Blanch

Tres persones van resultar ferides ahir al matí en un xoc múltiple en què s’hi van veure implicats fins a  cinc cotxes al terme municipal de les Valls de Valira, segons va informar el Servei Català de Trànsit. El xoc es va produir a un quart i cinc minuts d’onze del matí a l’alçada del quilòmetre quatre de l’N-145, la via que uneix la Seu d’Urgell amb Andorra. 

Com a conseqüència de l’accident, els tres ferits van ser traslladats a l’hospital de la capital de l’Alt Urgell amb pronòstic menys greu. Pel que fa l’afectació viària, la circulació es va haver de tallar fins aproximadament a dos quarts de dotze del migdia i un cop reoberta es van acumular prop de sis quilòmetres de congestió de vehicles en els dos sentits de la marxa.

Fins al lloc, s’hi van desplaçar tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Dos andorrans en observació

Els tres ferits, que anaven en tres vehicles diferents, són un home de 73 anys de nacionalitat andorrana, un noi de 29 anys també de nacionalitat andorrana i una noia catalana de 24 anys. Els tres van ser traslladats a l’hospital de la Seu d’Urgell per ser atesos. Després de ser tractats de policontusions, la noia va ser donada d’alta i els dos homes –andorrans– van ser traslladats en observació a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell (HSNM).Segons el cap de guàrdia de l’hospital, els dos implicats estan lleus. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT