PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El pregó infantil obre la Festa Major de la Seu d'Urgell

Més de 150 nens dels casals d’estiu de la Seu i comarca han participat en l'activitat

Per El Periòdic

El pregó infantil de la Festa Major de la Seu.
El pregó infantil de la Festa Major de la Seu. | AJUNTAMENT DE LA SEU

Més de 150 nens i nenes vinguts dels diferents casals d’estiu de la Seu d'Urgell i comarca han donat aquest divendres el tret de sortida de la Festa Major 2018 amb la tradicional cercavila pel centre de la ciutat i la lectura del pregó infantil a la plaça dels Oms, davant del consistori urgellenc. Els infants, protagonistes del  primer acte de la celebració, han estat rebuts per l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, i la regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla.

En aquesta cercavila infantil hi han participat els nens i nenes del Casal Municipal de la Seu d’Urgell, el casal SASC-Pixies, el Centre Obert, el casal Celebra i Gaudeix, el casal de Bellestar, l’Esplai Castellciutat, el casal d’Alàs, el casal d’Organyà i el casal Languedor. Els nois i noies han anat disfressats de diferents temàtiques. Una vegada han arribat davant de l'ajuntament urgellenc, una representació de cada casal ha pujat a l'escenari per llegir el pregó infantil, que han elaborat conjuntament, informa RàdioSeu.

Els nens i nenes de la Seu han engrescat a tothom a participar activament en totes les propostes lúdiques i festives de la Festa Major. Enguany cada casal i esplai han explicat al públic l’essència de la festa, fent referència a la rua infantil, els gegants, el ball cerdà, les firetes, el correaigua, el correfoc, els concerts i el castell de focs. L'acte ha finalitzat amb l’animació infantil a càrrec de Discopinky.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT