PUBLICITAT

Andorra la Vella

Queixes veïnals per les obres a l’escola de Santa Coloma

Els operaris deixen les clavegueres obertes en zones per a vianants

Per El Periòdic

Clavegueres obertes a la zona d’obres de Santa Coloma.
Clavegueres obertes a la zona d’obres de Santa Coloma. | Facebook

Les obres d’ampliació de l’escola andorrana de Santa Coloma estan generant crítiques. Alguns veïns s’han queixat a través de les xarxes socials de la poca «precaució» que estan tenint els operaris que treballen a la zona. Una de les fotografies que s’està escampant per Facebook mostra un parell de clavegueres destapades. Segons el que s’explica a la publicació, es tracta d’una zona per la qual passen vianants. 

«Increïble passejar per Santa Coloma, a les obres per on hem de passar persones i animals ens trobem que al marxar i tancar l’obra s’ho deixen tot obert i no pots tenir temps de distracció o plaf... Al·lucinant!! I sobretot precaució perquè tot el carrer està igual», s’explica a la publicació. 

Segons fonts del Comú d’Andorra la Vella, el Departament d’Atenció Ciutadana no ha rebut cap queixa per aquesta qüestió. Tot i així, asseguren que traslladaran la demanda al Departament d’Urbanisme i que si hi ha alguna actuació que s’estigui fent de manera incorrecta, la corporació comunal contactarà amb l’empresa encarregada de les obres per posar-hi una solució. 

Des del comú es va voler destacar que els vianants tenen passos pavimentats pels qual poden passar, per evitar el carrer de la Plana. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT