PUBLICITAT

Andorra la Vella

Stupa i Cristian acaben amb Lima i Jardim

Les favorites asseguren l’espectacle a les semifinals al Poliesportiu

Per Miquel López-Egea

Pablo Lima i Marcello Jardim al Poliesportiu d’Andorra, avui.
Pablo Lima i Marcello Jardim al Poliesportiu d’Andorra, avui. | Maricel Blanch

El número 1 del món Pablo Lima i la seva parella, Marcello Jardim, han caigut avui als quarts de final del Vallbanc Andorra la Vella Open del World Padel Tour contra Franco Stupaczuk i Cristian Gutiérrez. El primer set ha estat molt igualat i cada punt ha estat molt lluitat, ningú volia perdre un servei. Estava tot molt disputat fins que han aconseguit trencar la parella brasilera al final del primer set i s'han anotat la primera mànega per 6 a 4 en què s’igualaven després de cada punt. El segon joc també ha començat molt disputat, semblava que es repetiria el guió de la jornada anterior però després del 4 a 3 han aconseguit trencar a la parella candidata a emportar-se la competició. D’aquesta manera, Stupaczuk i Gutiérrez han aconseguit un preuat bitllet per a les semifinals que es disputen al Poliesportiu d’Andorra, una instal·lació on des d’avui hi ha està havent una bona afluència de públic molt animat.

Per altra banda, Matías Díaz i Alejandro Galan s'han imposat avuiper 6 a 4 i 7 a 6 a Uri Botello i Javier Ruiz. Han començat amb una bon avantatge i s'han emportat el primer set, al segon, Botello i Ruiz han plantat cara i han estat a punt de forçar una tercera mànega.

Així mateix, Maximiliano Sánchez i Carlos D. Gutiérrez s'han imposaty sobre Juan Cruz i Juan Lebrón per 6 a 7 i 4 a 6. ha estat  un duel molt igualat en què tots els jugadors han brillat. La primera mànega  s'ha decidit en el tie break i en la segona, Maxi i Gutiérrez han aconseguit trencar, per fi, al rival.

En el darrer partit masculí de la jornada, la victòria ha estat per Juan Martín i Francisco Navarro, que s'han imposat a Juan Mieres i Miguel Lamperti en un partit en què van vèncer per 6 a 1 i 6 a 4. Va ser un matx amb una parella dominadora clara.

Les favorites segueixes invictes

Les parelles favorites es troben aquest dissabte a les semifinals. En la jornada d’avui, Lucía Sainz i Gemma Triay s'han imposat a Patricia Llaguno i Elisabet Amatriaín per 0-6, 7 a 6 i 7 a 5 i s’enfrontaran a Marta Marrero i Alejandra Salazar, que han guanyat a Nelida Brito i a Aranzazu Osoro per 6 a 1 i 6 a 1.

A més, Carolina Navarro i Cecilia Reiter han guanyat per 6 a 3 i 6 a 4 a Marta Ortega i Ariana Sánchez i les bessones María José i María Pilar Sánchez Alayeto per 3 a 6 i 3 a 6 a Alba Galán i Maria Carmen Villalba. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT