Cabanas venç a Montner i Martínez és tercer a Vallter

Els ciclistes de l’MVK25-ACA es troben en el millor moment de la temporada

L’MVK25-ACA abans de prendre la sortida a Ripoll aquest cap de setmana.
L’MVK25-ACA abans de prendre la sortida a Ripoll aquest cap de setmana. | MVK25-ACA

El ciclista andorrà de l’MVK25-ACA Òscar Cabanas s'ha imposat avui a la contrarellotge individual del 18è CRI Montner. Era una prova de 9,7 quilòmetres en la que el ciclista s'ha emportat la victòria amb un temps de 13,07, 40 segons més ràpid que el segon classificat. Julio Pintado ha estatr 17è amb un temps de 14,52, a més de tercer en categoria M30. A la contrarellotge per parelles, els dos corredors han finalitzat en onzena posició amb un temps de 15,07.

Per altra banda, al 65è GP de Ripoll, cursa amb un bon cartell de corredors i amb final a Vallter 2000, Miquel Martínez va aconseguir ahir ser tercer de la general i segon classificat elit. Va ser una cursa controlada des del principi en la que no es van permetre escapades, ja que l’MVK25-ACA va controlar els primers quilòmetres de la prova. La carrera es va decidir a la darrera pujada on Martínez va fer un magnífic paper. Òscar Cabanas va ser 8è i, Samu Ponce, 11è.

Dimarts l’equip disputa la 69a Volta Ciclista al Montsià a Ulldecona, puntuable per les Grans Clàssiques.