PUBLICITAT

Encamp

Encamp presenta un nou curs de teatre musical per a joves

La parròquia té a punt les propostes d’aquest curs per a infants, joves i adults

Per El Periòdic

Persona tocant el piano.
Persona tocant el piano. | Tony Lara

El departament de Cultura del comú d’Encamp ha presentat les activitats culturals del curs 2018-2019. Com a novetat, enguany destaca l’inici el curs de teatre musical per a infants i joves dels 5 als 17 anys, una disciplina que cada vegada té més adeptes. 


Els infants podran participar en activitats relacionades amb diferents modalitats artístiques. En el cas de la música aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. També tenen la possibilitat de realitzar classes de dibuix i pintura o de manualitats. Els nens i nenes del Pas de la Casa també podran gaudir d’activitats culturals com aprendre a tocar la guitarra, fer dansa contemporània Kids, manualitats o exercir el cos amb classes d’expressió corporal.


Pel que fa als adults, l’oferta inclou des de treballs manuals com el tapís oriental, el brodat, la costura, la punta de coixí, el patchwork, la restauració i la pintura decorativa, i les manualitats, dibuix, pintura, aquarel·la, croquis i scrap. Com a novetat d’aquest curs s’iniciarà un taller de flors. El ball en línia i la coral de Sant Miquel completen l’oferta d’activitats culturals per adults.Per a la gent gran s’ofereixen diferents tallers, com el de manualitats, de memòria, de labors, de costura i el taller d’esports on es realitzarà gimnàstica de manteniment i tonificació, relaxació i Pilates. A més, s’introdueix com a novetat un taller de croxet i macramé.


Les activitats culturals per al curs 2018-2019 començaran el dilluns 17 de setembre. Els preus de les activitats infantils seran de 18 euros al mes i matrícula de 20 euros.Pel que fa als adults, el preu de la matrícula per curs és de 30 euros, gratuïta si es presenta la targeta Magna. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT