PUBLICITAT

Encamp

L’Encamp viatja a Àustria amb ganes de «fer-ho el millor possible»

Saviola destaca les seves ganes de competir i vol «donar la millor imatge del futbol andorrà»

Per Miquel López-Egea

Foto de família durant la recepció del Sideco FC Encamp al Comú d’Encamp, avui.
Foto de família durant la recepció del Sideco FC Encamp al Comú d’Encamp, avui. | Maricel Blanch

Des de demà fins al 2 de setembre el Sideco FC Encamp juga a Wiener Neustadt (Àustria) la ronda preliminar de la Lliga de Campions de futbol sala de la UEFA. Els encampedans s’enfrontaran als campions d’Àustria, Noruega i Finlàndia, l’Allstars Wiener Neustadt, el Sandefjord Futsal i el Kampuksen Dynamo respectivament.

El jugador de l’FC Encamp, Carlos Barbosa, ha considerat avui que la competició és «com cada temporada que anem allà». «L’objectiu és competir, hem d’intentar igualar les coses amb treball i sacrifici i després, al final, els partits s’han de jugar», recordava. «Al final, tots els rivals són complicats i és igual començar contra un o contra l’altre, el que s’ha de fer és sortir, competir, donar-ho tot i no pensar en el rival, lluitar i igualar les coses», remarcava. «L’objectiu és fer-ho el millor possible, arribar amb la sensació de què has lluitat i ho has deixat tot a la pista. A part del resultat, hem de venir satisfets i amb la feina feta. No queda més remei», sentenciava.

Els de Lluis Cruz juguen contra l’Allstars austríac, el Sandejford noruec i el Kampuksen Dynamo finès

En aquest sentit, l’entrenador Lluís Cruz va explicar anteriorment que «és un grup molt dur, si ja de per si la competició europea és complicada, amb aquests equips encara més». «Tant els finesos com sobretot els noruecs són equips que estan molt per sobre nostre respecte a físic, haurem de treballar de valent per intentar igualar una mica aquesta faceta i ser conscients de què nosaltres no portem un equip purament de jugadors de futbol sala, llavors, o ens preparem físicament o ho passarem molt malament, ja que ells són bales».

Saviola, el reclam

El club disposarà de Javier Saviola i sens dubte serà un reclam per a l’equip i la competició. «Estic molt il·lusionat, vaig complir amb la meva paraula, hem fet un esforç molt gran per poder guanyar el campionat i ara queda el més maco, que, com deia el Carlos, és competir, que és el més important, tractar d’arribar allà i fer-ho el millor per deixar amb bona imatge al club i al futbol andorrà», comentava. «Anem amb optimisme i amb ganes de fer-ho bé», reiterava. «A tots ens apassiona el futbol, ells van pel mateix, han sortit campions als seus països i tant de bo siguin partits competitius i emotius», assenyalava. «Nosaltres anirem a donar-ho tot, amb moltes ganes i amb fe perquè les coses puguin sortir bé», assegurava.

Per altra banda, va recordar que «encara es perd una mica amb el futbol sala perquè no és el mateix que jugar en el camp gran». «Ja tinc una edat considerable, tracto de divertir-me, competir, ajudar als meus companys i amics, i això em fa estar content. El club s’ha portat molt bé amb mi i això em fa feliç», afegia.
En aquest sentit, personalment, anar a aquesta competició suposa «ser competitiu». «Ara gaudeixo i vull aportar el meu joc, que el meu equip sempre tingui una ajuda, tant amb experiència com en l’àmbit futbolístic. Un mai sap quan acabarà per això s’ha de gaudir mentre es pugui ajudar».

Referent al seu futur ha comentat  que «no vol fer promeses» i que una vegada acabi, «pensarà en el que fer». «Si això segueix així, seguiré a Andorra, a menys que em surti una oferta a la qual no es pugui dir que no», concloïa.

Per la seva part, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, ha destacat «que és un club que porta molta tradició, estan fent una gran feina i tenen una base molt important». «Són dominants de la lliga nacional i el fet que el nom d’Encamp surti del país ens fa estar molt orgullosos i satisfets», opinava. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT