PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Bona resposta a les activitats esportives de la Seu

Bona part dels torneigs han incrementat la participació

Per El Periòdic

La Pedalada.
La Pedalada. | AJUNTAMENT DE LA SEU

La programació esportiva de la Festa Major de la Seu d’Urgell s’ha completat aquest dilluns amb èxit participatiu en totes les activitats, marcades pel bon temps i la bona resposta de veïns i visitants. L’oferta d’activitat física d’aquests dies s’ha completat amb la Pedalada popular, la Festa Aquàtica i la Volta Major Grifone amb meta al Ràfting Parc.
El director del Servei Municipal d’Esports, David Vallvé, ha explicat a RàdioSeu que, tot i que la majoria de proves ja estan consolidades, «moltes de les activitats han crescut en nombre de participants». Un fet al qual també hi ha ajudat el bon temps que ha marcat els quatre dies de l’Esport&Festa.
Una de les poques activitats a cobert, el Torneig de Bàsquet 3x3, va reunir enguany 40 equips, amb uns 150 jugadors, al Palau d’Esports. Pel que fa a d’altres xifres, en espera del còmput global, hi va haver 300 jugadors al torneig de Futbol 7, uns 200 ciclistes a la Pedalada i 150 corredors a la Cursa d’Orientació. En tots els casos s’ha augmentat les inscripcions. Una de les novetats principals és que la meta de la Pedalada ha estat enguany a la plaça Patalín, on es va organitzar un any més una xocolatada i un sorteig de material.

Piscina Municipal

D’altra banda, des del Servei d’Esports de l’Ajuntament han informat que la Piscina Municipal encara roman oberta després de la Festa Major. Els usuaris en podran seguir gaudint fins aquest diumenge vinent, data en què es tancarà la temporada de bany a la zona esportiva. Enguany s’ha allargat uns dies el calendari tenint en compte que els dies de festa eren abans d’acabar el mes d’agost.
Ara el Servei d’Esports ja prepara la posada en marxa de les activitats habituals de cada curs, juntament amb la gran cita dels Special Olympics, prevista del 4 al 7 d’octubre a la Seu i Andorra la Vella. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT