PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Derrota tot i la lluita (2-1)

Un Encamp molt valent planta cara al favorit Sandefjord noruec en el seu debut a la competició

Per Miquel López-Egea

L’Encamp i el Sandefjord noruec a la Lliga de Campions de futbol sala, avui.
L’Encamp i el Sandefjord noruec a la Lliga de Campions de futbol sala, avui. | FC Encamp

L’Encamp ha jugat avui el seu primer partit de la Lliga de Campions de futbol sala que s’està disputant a Wiener Neustadt (Àustria) i el seu debut ha estat amb bon sabor de boca perquè han sabut plantar cara a un equip que és el favorit. Fins a la mitja part, la porteria s'ha mantingut a zero tot i la gran oportunitat que ha tingut Moises Ferreira quan ha estavellat una pilota al pal. A la segona part, Martin Christiansen ha marcat amb un xut des de lluny, després, Javier Saviola ha fet ús de la seva classe i ha aconseguit anotar de falta per empatar. Poc després, un altre xut de lluny de Marius Anthonisen ha provocat el 2 a 1 definitiu. En aquest sentit, ha estat un partit en el qual s'ha pogut plantar cara al rival, en el que l’Encamp ha tingut ocasions i l’oportunitat de guanyar. Defensivament, l’equip encampedà ha posat molts problemes als noruecs i el rival no ha sabut llegir la defensa andorrana. L’equip també ha tingut moltes oportunitats de sortir a la contra però malauradament la pilota no ha entrat, ha faltat el gol.

Satisfacció

«El partit ha anat molt bé, estic molt content amb la feina que hem fet i la feina dels jugadors, tot ha sortit com volíem i hem tingut ocasions i hem jugat de tu a tu contra qui eren els favorits», explicava l’entrenador de l’Encamp, Luís Cruz. «Els dos gols han estat de lluny, com volíem, perquè tenim molt bon porter, però han estat molt ben xutats i no es pot dir res», assegurava.

D’aquesta manera, ha reconegut que «hi ha punts a polir». «Ara mateix poca cosa dolenta podem dir, s’ha d’analitzar el partit», aclaria. «Hem tingut moltes oportunitats per marcar, ells també tenen un bon equip i ens ha costat, però la feina ha sortit, tot i que la pilota no ha volgut entrar», comentava.

Així creu que si el pal de Moi hagués anat al fons de la xarxa, «hauria estat un altre partit» així com si s’hagués pogut aguantar l’empat després de la falta de Saviola. «Ara hem de descansar, estudiar el vídeo i veure què podem millorar, però el pròxim partit és una altra final, és un rival més complicat perquè juga a casa i segurament ja hauran analitzat el nostre joc, a més tenim molt bones sensacions i hem de baixar l’eufòria, hem perdut però podem anar amb la cara ben alta», expressava.

Un rival potent

 Així, contra el rival de demà, l’Allstars Wiener Neustadt, que avui ha perdit per 1 a 3 contra el Kampuksen Dynamo, el missatge serà «tocar de peus a terra, saber qui som, d’on venim i a on estem, a més de deixar-s’ho tot a la pista». «Intentarem estar més a sobre, tenim un porter molt bo i volem que xutin de fora, i com en el primer partit, que no entrin, que no puguin fer un joc ràpid ni que puguin jugar per alt», informava. «Aquesta és una altra final, ho donarem tot i hem d’estar orgullosos de representar al país i a l’Encamp», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT