PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Duel de titans per la Supercopa d’Andorra

Entre Vallbanc FC Santa Coloma i la UE Sant Julià

Per Miquel López-Egea

Els entrenadors Jesús Barón i Marc Rodríguez.
Els entrenadors Jesús Barón i Marc Rodríguez. | El Periòdic

L’Estadi Comunal acull aquest diumenge a les 17 hores la Supercopa d’Andorra, títol que disputaran el Vallbanc FC Santa Coloma i la UE Sant Julià. El partit, serà una reedició de la final de la Copa Constitució Protecvall, que va permetre al VallBanc guanyar el doblet, al aconseguir ser campió també de la Lliga Multisegur Assegurances. Aquest clàssic dona el tret d’inici a la temporada i els seus entrenadors, Marc Rodríguez i Jesús Barón tindran l’oportunitat d’aixecar el primer títol de la temporada. 

«Hem acabat una mica tard pel tema Europa, estem en pretemporada i anem a mort perquè és un títol tot i no tenir connotacions europees. S’ha de ser el mes competitiu possible», explicava Rodríguez. «Esperem que les ganes i les motivacions puguin solucionar el dèficit físic», comentava. A més va destacar que «venim de cinc anys de ser campions de lliga, en els quals no hi era jo. Hem d’intentar tenir la sensació de que hem sigut els dominadors de la lliga, això s’ha de demostrat el camp, hem de veure si podem ser l’equip dominador, tot i que aquest any totes els equips s’han reforçat, en part, un fet que ens interessa a tots». 

Per altra banda, Barón ha explicat que «portem alguna setmana d’entrenament més». «Aquest any la pretemporada ha estat un poc més curta però els amistosos cansen, no hi han emocions al joc, estem amb ganes de començar a competir i fer que els futbolistes es retroalimentis», assegurava. Pel que fa a la pretemporada, creu que «encara no es poden treure conclusions». Així mateix, ha afirmat que «serà complicat competir aquest any». «Volem estar als grups de dalt però serà complicat entrar als play-off final perquè tots els equips tenim l’objectiu d’Europa, però hem fet esforços i treball per poder competir i estar aquí. Serà un partit molt atractiu tot i que el jugador vagi curt de preparació», sentenciava el tècnic lauredià. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT