PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Inter d’Escaldes es reforça amb el lateral Vigo

Arriba a l’equip escaldenc després de quatre temporades al Sant Julià

Per El Periòdic

El nou fitxatge Ivan Vigo, avui.
El nou fitxatge Ivan Vigo, avui. | Interescaldes.com

L’Inter d’Escaldes es vol convertir en l’equip revelació de la temporada i avui ha anunciat un altre fitxatge pel curs vinent. Ivan Vigo s’afegeix a la plantilla escaldenca per aportar experiència i serietat.

El lateral de 31 anys ha arribat a un acord per ser jugador de l’Inter durant la temporada vinent. Destaca per ser un jugador molt regular, amb ordre defensiu i amb una conducta irreprotxable dins i fora del camp. Arriba després de quatre temporades a la UE Sant Julià i compta amb experiència en competicions europees.
En aquest sentit, ha explicat que se sent «molt content des del primer moment que em van oferir la possibilitat de formar part d’aquest equip, estic encantat». «És un repte molt bonic, molt ambiciós, per això estic aquí perquè volem portar-lo a terme des de ja», comentava.

«L’Inter és un club molt seriós per ser el seu primer any a la Primera Divisió, i ha ficat les coses difícils a cada partit», assenyalava. «Estant al Sant Julià, només vam guanyar al minut 119, l’últim de la pròrroga, si no també era un candidat per anar a Europa», afegia Vigo. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT