PUBLICITAT

El nou MoraBanc B de Luque ja està rodant

El base Oriol Fernández torna al 5x5 i s’incorpora a les files tricolors

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc B entrena al Poliesportiu d’Andorra, ahir.
El MoraBanc B entrena al Poliesportiu d’Andorra, ahir. | Maricel Blanch

El sènior B del BC MoraBanc Andorra viu un canvi d’etapa aquesta temporada amb l’arribada de Xavi Luque a la banqueta. Serà un equip en el qual continuarà primant el vessant formatiu i que competirà novament a lliga EBA, aquest curs intentant no patir tant com en la passada temporada. L’equip ja està al màxim nivell, entrenant i preparant els primers partits de la pretemporada.

«És un nou repte perquè sembla més aviat un equip júnior reforçat de veterans», comentava el tècnic. «És un altre moment amb la meva tasca al club, l’assumeixo amb molta il·lusió. Espero que al final de la temporada puguem dir que som un millor equip», explicava.

Així, l’equip està forma per Sani Campara, Valters Veveris, Armans Berkis, Hugo Bartolomé, Cinto Gabriel, Xavi Isern, Nil Peña, Àlex Peral, Martí Obiols, Albert Pons i Oriol Fernández. «La veritat és que estic molt content, tenim aquell punt de jovent, de talent i de projecció que al club li va bé, amb el bagatge internacional i amb jugadors experimentats. Tenim un còctel que hem de combinar perquè surti una bona barreja. Diumenge hem de sortir a mossegar», assegurava. «Volem donar la imatge de ser un equip jove, agressiu, que corre, fins i tot amb el punt de la precipitació. Per això estem els entrenadors, perquè sàpiguen regular, tenir equilibri i no tenir por». 

Per la seva banda, Fernández, que s’incorpora després de dedicar-se una temporada exclusivament al bàsquet 3x3 va assenyalar que «és un equip que ha canviat bastant» i que espera «tenir una temporada més tranquil·la». «La proposta del club em va engrescar, la temporada passada trobava a faltar una mica el ritme del bàsquet 5x5 i vull intentar compaginar les dues coses», concloïa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT