PUBLICITAT

Llovera, amb sensacions molt bones a Lohéac

El pilot no aconsegueix l’anhelat pas a semifinals tot i fer una bona cursa

Per El Periòdic

El pilot andorrà Albert Llovera competeix a Lohéac aquest cap de setmana.
El pilot andorrà Albert Llovera competeix a Lohéac aquest cap de setmana. | FotoEsport

El pilot andorrà Albert Llovera va afrontar l’última cita europea del Campionat del Món RX2 aquest cap de setmana convençut que l’escenari li seria favorable, així ho havia manifestat abans de la cursa.

Llovera va fer una bona cursa, tal com havia previst, però no va aconseguir l’anhelat pas a semifinals. «Ens han faltat dècimes en alguna de les mànegues i una mica de sort en l’última burxada, en el qual, potser, ha estat el millor meeting de la temporada per a nosaltres», comentava el pilot. Al final de la doble competició, per altra banda, va explicar que estava «molt satisfet amb el treball de l’equip en general, en aquesta ocasió hem comptat amb la inestimable ajuda dels enginyers en el box». «L’ajuda d’Alèxia Llobera i de Joan Navarro ha estat vital, sobretot al moment de deixar el proto en les millors condicions per al meu estil de pilotatge en l’escenari francès», recordava.

Durant la primera jornada es van disputar les dues mànegues d’entrenaments lliures i les tres primeres qualificatives. En la primera va acabar en la 15a posició, en la segona, va ser 14è i en la tercera, va ser 12è. La darrera cita del campionat serà a finals de novembre a Sud-àfrica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT