PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-21 vol tornar a posar les coses difícils a Escòcia

A la primera volta els britànics van empatar al temps de descompte

Per Joan Josep Blasco

Cristian Garcia, en el partit de la primera volta a l’Estadi Comunal contra Escòcia.
Cristian Garcia, en el partit de la primera volta a l’Estadi Comunal contra Escòcia. | Maricel Blanch

La selecció afronta avui a Edimburg un nou partit de la fase de classificació de l’Europeu de la categoria. S’enfronta a Escòcia, encara amb el record del matx que va disputar-se a la primera volta a l’Estadi Comunal entre ambdós, on va quedar-se a les portes de la victòria i sumar els tres punts. Un gol visitant al temps de descompte va evitar-ho.

El combinat andorrà aspira a tornar a posar en problemes als britànics, que segur tenen ben present el que va passar el passat mes de març, quan quasi tornen de buit del Principat. Ricard Fernàndez marcava de penal al minut 77 i la igualada l’aconseguia Morgan al 91. «Vam fer un gran partit i van aconseguir un empat, que fins i tot ens va donar la sensació que va ser poc perquè teníem el partit bastant de cara. Estic convençut que ens esperaran amb ganes de demostrar que aquesta superioritat que hi ha sobre el paper també es pugui veure al camp», assenyala el seleccionador, Justo Ruiz.

Escòcia ocupa la tercera posició del grup, mentre que els andorrans són cuers. Tenint en compte el que es va demostrar sobre el terreny de joc en el darrer antecedent entre les dues seleccions, «anem amb el convenciment que som capaços de plantar cara. A veure si fem un partit seriós, estem dins el matx durant molts minuts i l’ansietat que ells puguin tenir jugui al nostre favor».

PUBLICITAT
PUBLICITAT