PUBLICITAT

Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella incrementa un 5% les subvencions esportives

Per a la temporada 2018-19 reserva una partida de 380.000 euros

Per El Periòdic

Un nedador a la piscina dels Serradells.
Un nedador a la piscina dels Serradells. | Arxiu ANA

El comú d'Andorra la Vella ha obert la convocatòria d'ajuts per a les entitats que duguin a terme activitats esportives que incideixin en la creació i l'enfortiment de l'esport de base, el suport a l'esport de competició i les xarxes associatives en el món de l'esport a través de la difusió de les diverses formes d'activitat física i esportiva i a les entitats que es dediquin a la integració social per mitjà de l'esport.

La convocatòria de subvencions de lliure concurrència de la temporada esportiva 2018-2019 subvencionarà cinc entitats amb una partida de 380.000 euros, un 5,12% més que l’any passat. Poden sol·licitar la subvenció els clubs esportius, les seccions d’acció esportiva i les agrupacions esportives sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre Comunal d’Associacions d’Andorra la Vella i realitzin la seva activitat a la parròquia.

La convocatòria d’ajudes s’adreça a cinc programes diferents, ja siguin per a la promoció de l’esport en edat escolar i esport jove, la promoció de l’activitat física i l’esport en sectors socials amb característiques especials, l’organització d’activitats esportives puntuals i/o temporals, la formació de tècnics i directors esportius i les activitats esportives en període de vacances escolars. Les entitats interessades poden inscriure’s fins al 26 de setembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT