PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Majoria d’equips nacionals al Ral·li d’Andorra Històric

La prova compta amb els guanyadors absoluts i amateurs de l'any passat

Per El Periòdic

Un dels vehicles participants a l'edició de l'any passat.
Un dels vehicles participants a l'edició de l'any passat. | JAS / Pere Nubiola

El 22 i 23 de setembre es desenvolupa el 47è Ral·li d’Andorra Històric. Hi prenen part un centenar d’equips, dels quals la majoria són del Principat, una circumstància que passa per primera vegada. 

En total són 42 els vehicles amb participació nacional. El segon país amb major representació és França amb 42, mentre que Espanya compta amb 21. Aquest darrer número és també el de les marques que tenen algun vehicle a l’esdeveniment. Porsche és qui té més unitats amb un total de 19, amb una gran varietat de models i versions. El segueixen  BMW amb 17 i Renault-Alpine amb 15.

Al cartell de participants s’hi troben presents els últims guanyadors del Ral·li d’Andorra Històric. Hi són els absoluts, José Manuel López-Ramon Ferrés (Volkswagen Scirocco), que també van guanyar el 2016; i els de la categoria amateur, Laurent Carola-Camille Riére (Peugeot 205 GTI). També estan inscrites les guanyadores absolutes del 2015 i únic equip íntegrament femení, Tere Armadans-Anna Vives (Porsche 911 Carrera 3.2). L’organitzador, l’Automòbil Club d’Andorra, donarà a conèixer el recorregut un dia abans de l’inici.

PUBLICITAT
PUBLICITAT