PUBLICITAT

Andorra la Vella

'El bosc màgic d’en Floc', concert per als més petits

Es realitzaran tres sessions el 29 de setembre al Pavelló del Prat Gran d'Escaldes

Per El Periòdic

Imatge de l'obra 'El bosc màgic d’en Floc'.
Imatge de l'obra 'El bosc màgic d’en Floc'. | Fundació ONCA

El Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, ofereixen un nou concert emmarcat en el projecte educatiu i que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. 

'El bosc màgic d’en Floc', a càrrec de Música en família, tindrà lloc el dissabte 29 de setembre, en tres sessions, a les 11, a les 12 i a les 13 hores, a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Es tracta d’un espectacle musical perquè els més petits escoltin i interactuïn amb peces musicals de diferents estils, des del moviment i la comunicació, amb els pares i les mares.

El concert és un viatge del follet Floc que acompanyarà el públic pel bosc màgic per escoltar les músiques de tots els petits éssers i animals. Durant l’aventura musical, el públic ballarà i cantarà amb ells, i s’escoltaran boniques melodies per somiar a través de diferents instruments com el piano, el violoncel, el clarinet i la percussió: uns instruments que saben tots els secrets que amaga el bosc. 

El concert està recomanat per a nadons i infants fins a 3 anys i té una durada de quaranta minuts. L’espectacle compta amb la col·laboració del comú d’Escaldes-Engordany. Aquest dilluns es posen a la venda les entrades a www.onca.ad, a 3 € per localitat (venda anticipada) i 5 € per localitat (dia del concert). Els infants menors de dotze mesos tenen entrada gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT