PUBLICITAT

Sokolov

Andorra finalitza 14a en una jornada accidentada

Casas rep l’impacte d’una pedra a la cara en una de les zones, en un dia on la pluja complica el pas dels pilots

Per El Periòdic

Casas, en una de les zones.
Casas, en una de les zones. | FMA

La intenció de l’equip andorrà era millorar l’onzena plaça a la categoria internacional aconseguida a la passada edició del Trial de les Nacions, però no va poder-ho assolir, finalitzant a la catorzena posició a Sokolov (República Txeca).

El conjunt format per Miquel Font, Quim Altés i Xavi Casas iniciaven el dia al novè lloc. Les zones van tenir més dificultat de l’habitual a causa de la intensa pluja que es va produir durant la jornada. A la tretzena zona Casas va rebre l’impacte a la cara d’una pedra que queia per la muntanya, produint-li un tall profund sobre el llavi. Va trobar-se en condicions per continuar en competició acabant el recorregut marcant un cinc a les dues zones que quedaven. Va fer-ho per a que no desqualifiquessin l’equip per abandonament.

Andorra va signar 161 punts, els mateixos que Portugal, que va concloure a la tretzena plaça. L’equip campió de la categoria internacional va ser l’amfitrió, la República Txeca; seguit pels Estats Units i Àustria. Qui va decebre en aquesta edició del Trial de les Nacions va ser Austràlia, que defensava el títol. Els aussies només van poder ser sisens. A la màxima categoria Espanya va tornar a imposar-se, amb un equip format per Toni Bou, Jeroni Fajardo i Jaime Busto.

PUBLICITAT
PUBLICITAT