PUBLICITAT

Andorra la Vella

Operació contra el contraban de tabac amb tres detinguts

La Policia confisca més de 15.600 paquets i 12.000 euros

Per El Periòdic

Imatge del vehicle i el tabac confiscat.
Imatge del vehicle i el tabac confiscat. | Policia d\'Andorra

La Policia va informar de la detenció de tres persones en el marc d’una operació contra el contraban de tabac en la que hi ha implicat un comerç de la capital. Els arrestats són una dona i un home no residents de 42 i 58 anys respectivament, i el gerent de l’establiment, un resident de 60 anys. Segons va informar RTVA, la policia hauria precintat la botiga, si bé des del cos de seguretat no es va confirmar aquest extrem.


Policia i duaners havien detectat, durant aquest mes de setembre, la presència d’un vehicle tot terreny amb matrícula francesa que regularment cada cap de setmana sortia del país.


Per aquest motiu, diumenge passat se’l va controlar, juntament amb els seus ocupants, en un carrer de la capital. En la inspecció es van trobar tres dobles fons al sostre i la part inferior del vehicle i un total de 4.010 paquets de tabac manufacturat, a més de 175 grams de cigars per valor de 14.140 euros que es van confiscar.


La investigació va determinar que la parella adquiria cada setmana grans quantitats de tabac (entre 300 i 350 cartrons de tabac) en un establiment comercial d’Andorra la Vella, i altres petites quantitats en altres establiments. En l’operació, també s’han confiscat 11.663 paquets de tabac, 757 cigars, 12.054 € i 340 dòlars, a banda de la quantitat trobada al vehicle, així com documentació rellevant per a la investigació. Els detinguts van passar ahir a disposició judicial. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT