PUBLICITAT

Andorra la Vella

Tributs acorda embargar béns per valor de més de 680.000 euros

Les persones afectades poden interposar recurs davant la Comissió Tècnica Tributària durant el proper mes

Per El Periòdic

Les oficines de Tributs.
Les oficines de Tributs. | Arxiu ANA

El departament de Tributs i de Fronteres ha publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) un edicte per comunicar a diverses persones un acord d'embargament, que es procedeix a fer "davant la impossibilitat de procedir a la notificació personal, en no disposar d'una adreça actual de les persones concernides o en no haver recollit la notificació enviada per carta certificada amb acusament de recepció", s'informa. En total es reclamen 680.572 euros, que sumen les 362 notificacions del BOPA (hi ha ciutadans i empreses que surten repetits més d'una vegada).

L'acord d'embargament contra el patrimoni del deutor s'ha aplicat en virtut de la Llei de bases de l'ordenament tributari i correspon a aspectes relacionats amb l'Impost General Indirecte (IGI), l'Impost de Societats (IS), l'Impost sobre la Renda dels No Residents (IRNR) i l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF). Els imports reclamats van dels 0,18 euros als 28.953 euros.

Les persones que figuren a la llista poden interposar recurs davant la Comissió Tècnica Tributària durant el proper mes, informa l'edicte, signat pel director general del departament de Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT