PUBLICITAT

Encamp

El pla comercial d’Encamp estarà enllestit a l’octubre

La voluntat és esdevenir una zona residencial de qualitat

Per El Periòdic

Entrega dels premis als participants.
Entrega dels premis als participants. | M.M.

El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres va avançar ahir que l’empresa que està duent a terme la diagnosi i l’estudi d’un nou pla comercial per a Encamp i el Pas de la Casa ja ha tancat la primera fase, on s’han estudiat els punts forts i febles de la parròquia, i està a punt d’enllestir la segona part, que serà la proposta d’accions final. Segons va explicar el cònsol, la idea és tenir aquest seguit de mesures tancades i sobre la taula a principis d’octubre i, serà en aquell moment, quan s’explicarà amb més detall la proposta definitiva. 


Tot i no voler desvelar gaire més, va assenyalar que la idea és fugir d’un esquema com el d’Andorra la Vella o Escaldes-Engordany. «A Encamp ens hem de basar més en una zona residencial de qualitat on la gent que hi visqui i vingui estigui a gust, tenir un entorn agradable i no anar a buscar un entorn turístic basat en el comerç», va exposar segons informa l’ANA.

Embelliment floral 

Les declaracions les va fer en el marc del repartiment de premis del concurs d’embelliment floral. Aquest any s’han repartit un total de 3.300 euros i s’han presentat 27 participants, onze més que en l’edició passada, quan hi va haver un descens important. Per potenciar la participació, el jurat ha tornat a premiar un edifici, un balcó i un comerç que no estaven dins del concurs per animar-los a participar l’any que ve.

PUBLICITAT
PUBLICITAT