PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La Seu escull el millor pa de pagès

Entre els cinc finalistes hi ha un forn de Vilaller, que competirà amb tres fleques de Barcelona i una de Cornellà

Per El Periòdic

Concurs Millor Pa de Pagès Català.
Concurs Millor Pa de Pagès Català. | EL PERIÒDIC

La Seu d'Urgell acull la final 2018 del Concurs Millor Pa de Pagès Català. L'esdeveniment es podrà veure demà dissabte, a les 6 de la tarda a la Sala de Sant Domènec.

Els cinc finalistes es van proclamar a l’eliminatòria de semifinals que es va fer a l’Escola de Flequers Andreu Llargués de Sabadell el maig passat, amb la participació de 23 flequers i flequeres. Els classificats són: Andreu Bertran (Forn Mistral, Barcelona), Josep Miquel Canut (Forn Codina, Vilaller), Francesc Massana (Forn Massana, Cornellà de Llobregat), Marc Padró (Forn de Pa Padró, Barcelona) i David Porta (L’Obrador dels 15, Barcelona).

El jurat de la final serà presidit per Albert Batalla (alcalde de La Seu d’Urgell), Miquel Guich (premi Millor Pa de Pagès Català 2017), Enrique Medina (director de l’àrea de Fleca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona), Manel Serra (ex director de l’àrea de Fleca de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida) i Antoni Figuera (president del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català).

El Concurs Millor Pa de Pagès Català és un acte obert al públic. El Jurat deliberarà en directe i paral·lelament hi haurà sorpreses pel públic assistent a l’acte. En acabar el concurs els convidats i assistents podran gaudir d’un còctel amb productes d’Indicació Geogràfica Protegida i Denominació d’Origen Protegida de l’Alt Urgell i Cerdanya, juntament amb d'altres productes de proximitat d’ambdues comarques. A més a més, es podran degustar els pans de pagès hauran elaborat els cinc finalistes.

El certamen és convocat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català i té com a objectiu promoure entre els flequers i flequeres integrats a la IGP l’elaboració d'un pa de màxima qualitat. Aquesta és la cinquena edició del concurs. Els anteriors guanyadors han estat Ernest Riguetti (Riguetti Forners, Gavà), Sílvia Marqués (Pastisseria Marqués, Alfarràs), Xavier Pàmies (Forn Sistaré 1910, Reus) i Miquel Guich (Forn del Passeig, Barcelona).

Comenta aquest article

PUBLICITAT