PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Mundial de BTT ja té data oficial

La UCI anuncia que l’esdeveniment se celebrarà del 28 d’agost a l’1 de setembre de 2024

Per El Periòdic

Un ciclista durant el darrer Mundial de BTT l’any 2015.
Un ciclista durant el darrer Mundial de BTT l’any 2015. | Vallnord

El Mundial de mountain bike que se celebrarà a Vallornd l’any 2024 serà del 28 d’agost a l’1 de setembre, com estava previst. Aquestes dates, diferents de quan se celebra una prova de la Copa del Món, coincideixen amb el final de la temporada de ciclisme de muntanya.

Per altra banda, els pròxims dies 6 i 7 de juliol, Vallnord tornarà a acollir una prova de la Copa del Món de cross-country, descens i XCC short track. Pel que fa a l’any següent, les proves se celebraran el 20 i 21 de juny, un poc abans atès que ens trobarem en l’any olímpic.

En aquest sentit, també hi ha una voluntat de demanar ser seu de la Copa del Món durant les tres pròximes edicions, com ja s’havia anunciat amb anterioritat. Aquest anunci arriba després que la UCI anunciés ahir que Andorra seria seu del Mundial el 2024 i que el Comú de la Massana aprovés el divendres de la setmana passada una partida de 500.000 euros per aquest esdeveniment. D’aquesta manera, Andorra es converteix en un referent per a la Unió Ciclista Internacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT