PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pugen els preus per veure el futbol

Andorra Telecom ofereix paquets individuals per adaptar-se a la demanda

Carles Casadevall, en la roda de premsa per explicar els canvis en el futbol.
Carles Casadevall, en la roda de premsa per explicar els canvis en el futbol. | M.F.

Els drets d’emissió del futbol augmenten de preu any rere any i afecten directament sobre l’oferta televisiva: Andorra Telecom va anunciar ahir un increment de les tarifes del futbol, provocat per l’augment de preus del proveïdor, Telefònica, a partir de l’1 de novembre. Per evitar una fuga de subscriptors i adaptar-se a la televisió a la carta, la companyia mantindrà el paquet global, que passa a tenir un preu de 35 euros en comptes de 26,12, però oferirà tres paquets individuals. 

Els clients tenen el mes d’octubre per elegir tot el futbol o tres mòduls: Movistar Partidazo, que ofereix el millor partit de LaLiga Santander i de LaLiga 1|2|3 per 11 euros al mes, beIN sports La Liga per 15 euros i 8 partits per jornada de LaLiga Santander, i tots els de la Segona Divisió i els de la Copa del Rey o, per últim, Liga de Campeones, amb tota la Champions, l’Europa League i les millors competicions internacionals per 15 euros més. Els tres paquets ascendeixen a 41 euros, però, per fidelitzar als subscriptors actuals, el preu global és de 35. El Premium, que engloba tots els continguts de Movistar+ a Andorra, passa a costar 47 euros en comptes de 41,80. 

Andorra Telecom va anunciar més novetats: a partir del desembre oferirà més paquets individuals de continguts perquè els usuaris «paguin només pel que volen veure», va explicar el portaveu de l’empresa, Carles Casadevall. A més, els partits de futbol es podran veure amb tecnologia 4 K, que ofereix una millor resolució, el primer trimestre del 2019. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT