PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pugen els preus per veure el futbol

Andorra Telecom ofereix paquets individuals per adaptar-se a la demanda

Per Alba Casanovas

Carles Casadevall, en la roda de premsa per explicar els canvis en el futbol.
Carles Casadevall, en la roda de premsa per explicar els canvis en el futbol. | M.F.

Els drets d’emissió del futbol augmenten de preu any rere any i afecten directament sobre l’oferta televisiva: Andorra Telecom va anunciar ahir un increment de les tarifes del futbol, provocat per l’augment de preus del proveïdor, Telefònica, a partir de l’1 de novembre. Per evitar una fuga de subscriptors i adaptar-se a la televisió a la carta, la companyia mantindrà el paquet global, que passa a tenir un preu de 35 euros en comptes de 26,12, però oferirà tres paquets individuals. 

Els clients tenen el mes d’octubre per elegir tot el futbol o tres mòduls: Movistar Partidazo, que ofereix el millor partit de LaLiga Santander i de LaLiga 1|2|3 per 11 euros al mes, beIN sports La Liga per 15 euros i 8 partits per jornada de LaLiga Santander, i tots els de la Segona Divisió i els de la Copa del Rey o, per últim, Liga de Campeones, amb tota la Champions, l’Europa League i les millors competicions internacionals per 15 euros més. Els tres paquets ascendeixen a 41 euros, però, per fidelitzar als subscriptors actuals, el preu global és de 35. El Premium, que engloba tots els continguts de Movistar+ a Andorra, passa a costar 47 euros en comptes de 41,80. 

Andorra Telecom va anunciar més novetats: a partir del desembre oferirà més paquets individuals de continguts perquè els usuaris «paguin només pel que volen veure», va explicar el portaveu de l’empresa, Carles Casadevall. A més, els partits de futbol es podran veure amb tecnologia 4 K, que ofereix una millor resolució, el primer trimestre del 2019. 

PUBLICITAT