PUBLICITAT

Andorra la Vella

Despres, de nou al Dakar amb Sainz i Peterhansel

L’objectiu és guanyar la cursa amb el buggy de Mini

Per Miquel López-Egea

Despres, en la presentació del nou projecte amb Mini.
Despres, en la presentació del nou projecte amb Mini. | Maricel Blanch

Cyril Despres competirà al pròxim Dakar amb Carlos Sainz i Stéphane Peterhansel. Els tres pilots conduiran un Mini John Cooper Works Buggy en el Mini JCW Team d'X-Raid. L’equip estarà patrocinat per Red Bull.

Falta poc per aquesta nova edició del ral·li i el resident va anunciar ahir que començarà aquesta nova aventura amb els dos prestigiosos pilots. El seu debut  serà a partir d’avui al Ral·li de Marroc, amb el pròleg a Fes. Serà una cursa en la qual participaran Sainz i Despres.

«És una nova aventura per a mi, serà un honor formar part de l’equip els pròxims dos anys», va explicar Despres en roda de premsa. «És excepcional fer el pas al buggy, tinc moltes ganes de competir i, desés de 18 anys en el món de la competició, seguim molt motivats», assegurava, Així, l’equip arribar «amb l’objectiu d’obtenir la victòria», tot i que és conscient «del nivell dels rivals». Per aquest motiu, Despres va ressaltar la importància de «l’experimentat equip tècnic» i va destacar que «fem un bon equip», sentenciava. L’equip ha treballat de valent en el desenvolupament del buggy i ha completat milers de quilòmetres per garantir la millor competitivitat, a més s’ha aconseguit una reducció de pes significativa, optimitzant altres components del vehicle. A més, s’ha fet un pas endavant en electrònica i s’ha millorat el rendiment.

El francès, que ha guanyat el Dakar en cinc ocasions en motocicleta (2005, 2007, 2010, 2012 i 2013), vol tornar a intentar la gesta al costat del seu nou copilot, el francès Jean Paul Cottret. «Tinc un cotxe, un equip i un copilot nou, és molt divertit i faré tots els esforços possibles per fer el millor paper», concloïa.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT