PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Invencibles’, l’homenatge de Regada al combat del càncer

L’escultura pretén representar la bellesa de la dona tot i els embats de la vida

L’artista pluridisciplinària Emma Regada treballa en un disseny.
L’artista pluridisciplinària Emma Regada treballa en un disseny. | Maricel Blanch

L’artista pluridisciplinària Emma Regada presentarà l’escultura Invencibles en el marc de la setmana de conscienciació per la lluita contra el càncer de mama que Assandca celebra, amb la col·laboració de Vall Banc,  a partir del 18 d’octubre. L’escultura s’ubicarà a la plaça Rebés des del mateix dia 18 i representarà una dona que, en lloc de cor, tindrà un engranatge que simbolitzarà com les dones mai s’aturen, tot i els embats que la vida els pot donar. 


«Aquesta obra vol ser un homenatge a totes les persones que han hagut de lluitar contra la malaltia. L’escultura representa la bellesa i la força de la dona que, malgrat totes les imperfeccions i els cops amb els quals la vida la pot sorprendre, sempre segueix endavant, sense deixar de lluitar i sense aturar-se», va detallar en un comunicat l’organització de la setmana. 
De la seva banda, el president d’Assandca, Josep Saravia, va explicar durant la presentació de les activitats de conscienciació, ahir, que l’escultura de Regada serà col·laborativa, en el sentit que s’anirà vestint amb tots els llaços roses que  les persones i adhereixin mitjançant un imant. 

Musicoteràpia

L’Assandca també proposa, el mateix dia, un concert de jazz a càrrec de Pedro Cornago, on es posaran en pràctica els fonaments de la musicoteràpia, és a dir, dels beneficis de la música en l’àmbit de la salut i del tractament de diferents malalties, també les oncològiques. El concert estarà precedit per la conferència de la metgessa i musicoterapeuta Maria Rosa Gutiérrez, que n’explicarà els principis. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT