PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús ja forma part de manera oficial de l’Ángel Nieto Team

Martínez i l’andorrà firmen el contracte que el converteix en pilot del Mundial de Moto2

Per El Periòdic

Cardelús i Nieto, ahir.
Cardelús i Nieto, ahir. | Cardelús Racing Team

Ha arribat el dia i ja és oficial: L’Ángel Nieto Team de Jorge Martínez Aspar i Xavi Cardelús han arribat a un acord que possibilita el salt definitiu de l’andorrà al Campionat del Món de Moto2 per a la temporada 2019.

D’aquesta manera, Cardelús que està completant la recta final de la present temporada al mundial amb l’equip Snipers com a substitut de Fenati, passa a fer el pas definitiu i es consolida com a pilot permanent del Campionat del Món. Cardelús estarà acompanyat pel britànic Jake Dixo i pilotarà una moto de la marca KTM. «L’acord que hem tancat representa la culminació del meu primer objectiu esportiu: arribar a ser pilot permanent del Campionat del Món», assegurava Cardelús.

Així mateix, va destacar que «serà una gran responsabilitat perquè estaré a una gran formació i caldrà seguir creixent per consolidar-me entre els pilots mundialistes de la categoria de Moto2 que serà totalment diferent del 2019 perquè les motos tindran una potència i unes característiques noves a causa del canvi de motor».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT