Muñoz i Oliva s’adjudiquen l’Andorra Bike Race

Tots dos mantenen la primera plaça que havien aconseguit a l’etapa reina de la segona jornada

Guillem Muñoz, amb el trofeu que l’acredita com a campió.
Guillem Muñoz, amb el trofeu que l’acredita com a campió. | Andorra Bike Race

La primera edició de l’Andorra Bake Race va tenir com a campions a Guillem Muñoz i Cristina Oliva. Tots dos es presentaven a la darrera jornada com a líders, després d’obtenir el lideratge a l’etapa reina del dia anterior, i van saber mantenir la posició capdavantera.

La prova finalitzava amb una etapa als Cortals d’Encamp amb 18 quilòmetres, amb una baixada final neutralitzada fins a la plaça del Poble d’Andorra la Vella. Muñoz es proclama guanyador amb un crono total de 4.38.45 hores. Segon és Oliver Avilés, vencedor del pròleg i la darrera etapa, amb 4.40.21, mentre que tanca el podi Guillem Cassú (4.47.09). En fèmines Oliva s’imposava a la general amb 7.06.05, seguida per Anna Jordens (7.14.21) i Sandra Pastor (7.15.17). En categora màster 40 els vencedors també van ser Muñoz i Oliva, en màster 50 Jordi Pla i a l’Andorra Electric Bike Race s’imposaven Xavier Ferrer i Miriam Navas. Muñoz, que va adjudicar-se una etapa a la darrera edició de la Titan Desert i que és el campió de Catalunya de marató MTB i de fons en carretera, es presentava al Principat amb dolor després d’haver patit un accident la setmana passada. «Venia a la cursa amb la idea d’intentar fer podi i almenys guanyar alguna etapa, pel que estic més que satisfet», assegurava el vencedor.