La UE Sant Julià empata i només suma un punt

Per Miquel López-Egea

L’Inter i el Lusitans juguen a la Borda Mateu.
L’Inter i el Lusitans juguen a la Borda Mateu. | FAF

L’Inter d’Escaldes es va col·locar ahir com a líder de la Lliga Multisegur Assegurances després d’haver superat a l’FC Lusitans per 2 a 1 i després que la UE Sant Julià rellisqués i empatés a 1 contra la UE Santa Coloma.

Amb 10 punts a la lliga, els d’Adolfo Baines segueixen donant sorpreses i ahir van aconseguir remuntar un partit en el qual el Lusitans s’havia avançat amb un penal d’Alexandre Correia. Després d’això, els escaldencs es van posar les piles i a la segona part van ser molt superiors. Carlos Manuel Gomes va ser l’autor del gol de l’empat i deu minuts després va ser Genís Soldevila qui va marcar el gol de la victòria.

Per altra banda, en el segon partit de la jornada, l’FC Ordino es va imposar per 3 a 1 a l’FC Encamp, que segueix fent un camí perfecte cap al descens directe. A més, els ordinencs ara se situen tercers a la taula. Així mateix, el vigent líder de la competició, el Vallbanc FC Santa Coloma va empatar a 0 contra la UE Engordany. Els dos equips van sumar un punt insuficient de cara a les seves necessitats en aquesta competició.

Finalment, en el darrer partit de la jornada, la UE Sant Julià va cedir el lideratge després de no haver pogut superar a la UE Santa Coloma. Enric Pi va anotar als primers cinc minuts però Luis Pajares va empatar en tornar de la mitja part.