PUBLICITAT

Vinyes i Mercader també vencen a Cantàbria

Triomfen en la categoria N5 i aconsegueixen la cinquena posició de la general

Per El Periòdic

Joan Vinyes i Jordi Mercader durant el 39è Ral·li Santander-Cantàbria.
Joan Vinyes i Jordi Mercader durant el 39è Ral·li Santander-Cantàbria. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) van participar aquest cap de setmana en el 39è Ral·li Santander - Cantàbria. La prova no va començar amb bones sensacions per a l’equip Suzuki Motor Ibèrica, una sortida de carretera en el shakedown inicial va complicar aquesta fase de la prova. A partir d’aquest moment tot va canviar i els cronos sempre van estar entre els més ràpids, arrodonint la seva actuació amb el triomf en la categoria N5 i la cinquena plaça en la classificació absoluta.

Tot i que en molts moments del cap de setmana el cel va amenaçar de complicar el treball dels equips, la tan temuda pluja no va arribar a caure. Les humitats i la boira, menys espessa que de costum, van ser els obstacles a superar.

Tal com va explicar Vinyes, «vam començar aquest últim bucle amb la intenció d’arriscar el just en unes especials cada vegada més brutes i complicades». «La pèrdua de potència del Swift a la recta final va ser decisiva», afegia i remarcava que això va ser «una llàstima» tot i que «valorem de manera molt positiva la nostra actuació en la present edició del Ral·li Cantàbria, ha estat un ral·li amb molts obstacles. Com dic, malgrat tot, molt satisfet».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT