PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-17 marxa a Croàcia per disputar el Pre-Europeu

Els de Casals s’enfronten a la poderosa amfitriona, a Itàlia i a Armènia

Per Miquel López-Egea

La selecció nacional sub-17 entrena a l’Estadi Comunal, dimarts.
La selecció nacional sub-17 entrena a l’Estadi Comunal, dimarts. | FAF

La  selecció nacional sub-17 de futbol dirigida per Eloi Casals marxa avui cap a Croàcia per disputar el Pre-Europeu de la seva categoria i s’enfrontarà a l’amfitriona, a Itàlia i a Armènia. Així mateix, Andorra comptarà amb Albert Cinca i Mauro Rabelo com a porters; amb Iker Alvarez, Joan Bellido, Eric del Pozo, Joan Guardia, Èric Lechuga, Marcos Robinat i Marc Rodrigues com a defenses; amb Alain Bernat, Daniel Cerqueira, Eris de las Heras, Iker Gelabert, Pablo Romero, Bernat Sorribes i Arnau Torrellas com a migcampistes; i amb Unai Cruz, Pau Pijuan, Jordi Pintat i Albert Rosas com a davanters. D’aquests, tres, juguen fora del Principat: Rabelo ho fa al Sant Ildefons, Del Pozo al Nàstic i Cruz a l’Almeria. La resta juga al cadet o al juvenil de l’ENFAF.

D’aquesta manera, el seu entrenador va explicar ahir que «és un grup molt complicat perquè tenim dues potències a escala mundial parlant de futbol base». «Armènia, a priori, és amb la que volem competir i segurament amb la qual ens jugarem el tercer i el quart lloc», manifestava. «Però són molt valents i atrevits perquè juguen amb un 3-5-2, de manera molt ofensiva», afegia. A més, les seleccions nacionals estan vivint un bon moment i segons Casals, «el mirall de les categories menors és l’absoluta, amb la idea que puguin arribar-hi sabent que es trobaran».

Per altra banda, Cruz va afirmar que «esperem treure algun bon resultat». Per això serà vital la defensa, «però si podem aprofitar alguna oportunitat a dalt, ho podem treure». «Arribem amb les idees clares», indicava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT