PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jiménez segueix imparable

La tennista andorrana es troba en el millor estat de forma de la temporada

Per Miquel López-Egea

La tennista andorrana Vicky Jiménez a Gran Canària, ahir.
La tennista andorrana Vicky Jiménez a Gran Canària, ahir. | J. J.

La jove promesa andorrana, Vicky Jiménez es va imposar ahir a la tennista romanesa Daria Stefania en la segona ronda del Yellow Bowl (sub-14) que s’està disputant a Gran Canària amb 6 a 1 i 6 a 1.
La tennista ha marcat la seva millor temporada durant aquest curs i encara pot seguir marcant fites amb els seus 13 anys i acumula victòries al Roland Garrós o el Comte de Godó de la seva categoria, a més ha competit en proves sub-18. Segons va explicar el seu pare i entrenador, Joan Jiménez, «estem tenint un any molt bo».

En aquest aspecte, tot i que «té cos i nivell per jugar amb gent més gran», ara toca tancar l’any sub-14. Per tant, aquesta competició servirà per finalitzar l’any i tenir un bon rànquing per jugar a Les Petits As - Le Mondial Lacoste. A més, acabarà la temporada disputant l’Orange Bowl de Miami, el campionat del món del mes de desembre.

Així mateix, pel que fa a aquest torneig, partia com a cap de sèrie i, per tant, com a favorita amb el rànquing. «A partir d’avui serà molt més complicat perquè les rivals que es trobarà tindran més nivell», explicava. «Fins ara s’ha pogut guanyar amb certa facilitat», afegia.

Tot i això, Jiménez creu que « s’ha d’anar partit a partit, tot i que té potencial per guanyar». «Volem acabar en un bon rànquing, sumar punts i poder anar l’any que ve com a cap de sèrie al Petit As, un dels tornejos més prestigiosos de sub-14», revelava.

Respecte al seu estat de forma, «està evolucionant ràpidament, té qualitats molt bones i està en un moment de forma excepcional i creixent amb el que és tennis», indicava. «L’objectiu principal és créixer com a tennista i com a persona, quan fas les coses bé, els resultats surten», sentenciava. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT