PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vall Banc aposta per la base del país

L’esponsorització es podria ampliar a la totalitat dels isards de cara a la temporada vinent

Per Anna Ribas

Michael Christner i David Ferré, ahir durant la presentació del patrocini.
Michael Christner i David Ferré, ahir durant la presentació del patrocini. | A.N.

Vall Banc decideix apostar per l’escola de rugbi dels isards basant-se en la importància dels valors que promou aquest esport. El conseller delegat de Vall Banc, Michael Christner, explica que «patrocinar l’escola de formació del rugbi andorrà per al desenvolupament del seu pla anual d’activitats, és seguir donant suport a aquests valors».

El patrocini esportiu beneficiarà  110 joves i suposarà un impuls per la formació dels jugadors. David Ferré, president de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), remarca que «l’esponsorització anirà destinada únicament a la canalla, no pels sèniors, i s’utilitzarà per donar i regalar material esportiu i per promocionar el rugbi, no tindrem beneficis».

A més, Ferré anuncia que, com a mostra d’agraïment, les samarretes dels jugadors del partit internacional contra Eslovàquia portaran el nom de Vall Banc, una inscripció que podria fer-se definitiva. Christner i Ferré coincideixen en valorar que «això és un primer pas» de manera que «si estan satisfets, podrien arribar a ser el patrocinador número 1 del rugbi a Andorra», afirma el president de la FAR. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT