PUBLICITAT

Encamp

Encamp confia poder cedir els pisos del Pas a temporers

El comú espera un informe jurídic que avali un procediment d’urgència

Per Meritxell Prat

Els membres del comú d’Encamp ahir a la tarda.
Els membres del comú d’Encamp ahir a la tarda. | ANA

La proposta formulada pel PS perquè el Comú d’Encamp cedís la quinzena de pisos que té de propietat al carrer de la Solana del Pas de la Casa a lloguer social o per allotjar-hi temporers, sembla que podrà ser una realitat. Responent a una pregunta formulada pels consellers comunals Joan Sans i Pere Marsenyach, el cònsol major, Jordi Torres, va informar que la corporació està a l’espera de rebre un informe jurídic que avali poder tirar endavant un procediment d’urgència per poder fer el concurs i que els pisos siguin ocupats per temporers.


Torres va manifestar que «si la solució arriba abans del pont de la Puríssima, millor», ja que és la data en què la majoria de temporers comencen a treballar. Els consellers del PS van manifestar la seva satisfacció perquè s’hagi tingut en compte la seva proposta. «Estem satisfets perquè així ho vam demanar», va exposar Sans, confiant que l’informe sigui favorable. També Jordi Troguet va avalar la proposta.

Obres 

D’altra banda, en el ple celebrat avui també es van adjudicar les obres per construir la nova escola bressol i el llaç d’animació del Pas de la Casa. En global la inversió prevista ascendeix a gairebé 2,5 milions d’euros. Igualment, també s’han adjudicat per 400.000 euros els treballs per sanejar la passarel·la d’accés al centre esportiu del Pas, que té molts vidres trencats i l’estructura metàl·lica feta malbé. També va tirar endavant l’adjudicació de les obres de construcció de dos nous aparcaments al poble d’Encamp que costaran 300.000 euros. Un serà al Tremat i tindrà entre 25 i 35 places i un altre a les Pardines de 50 places. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT