PUBLICITAT

Andorra la Vella

La primera volta encara la recta final amb l’Inter líder

La jornada es presenta com a decisiva amb duels per marcar diferències

Per El Periòdic

El Sant julià i la UE Santa Coloma, durant la jornada anterior.
El Sant julià i la UE Santa Coloma, durant la jornada anterior. | FAF

La primera volta de la Lliga Multisegur Assegurances arriba a la seva recta final. Els equips s’enfronten aquest diumenge a la penúltima jornada de la primera volta de la fase regular i, per a molts, serà un cap de setmana decisiu.

La sisena jornada de la competició s’inaugurarà a les 12.00 hores amb un duel per vibrar i molt interessant, ja que l’FC Lusitans s’enfrontarà al Sant Julià, que ara mateix és segon a un punt del líder, l’Inter d’Escaldes d’Adolfo Baines. Per altra banda, el Lusitans buscarà els tres punts per almenys intentar retallar punts respecte a el capdavant de la classificació. Però els lauredians buscaran també la victòria, però en aquest cas per intentar treure el lideratge a l’Inter.

Així mateix, a la mateixa hora, l’FC Encamp es batrà contra el líder al Prada de Moles. El primer arriba després d’ocupar la part baixa de la taula i el segon no pot fallar si no vol perdre la primera posició. Per tant, és un duel vibrant per mirar de continuar amb els objectius marcats al principi de temporada en els quals, els encampedans volen la permanència i els escaldencs anar, almenys, a Europa. Tot i que per ara, els hem vist amb moltes possibilitats de derrocar al Vallbanc FC Santa Coloma, últim campió de la competició.

Pel que fa al tercer partit de la jornada, tindrem un derbi colomenc i la Borda Mateu acollirà el matx entre el VallBanc FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma. En aquest aspecte, cap de dos equips es pot permetre una errada. Tant els de Marc Rodríguez com els d’Albert Viladrich arribaran a la cita amb sis punts, a quatre del líder i necessiten la victòria.

Finalment, la UE Engordany i l’FC Ordino s’enfronten amb objectius molt diferents. El primer vol refer-se d’una mala ratxa i el segon vol seguir escalant posicions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT