PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

En marxa la licitació d’obres en carrers de la Seu

L’ajuntament iniciarà els treballs en més d’una quinzena de vials

Carrer de Llorenç Tomàs i Costa.
Carrer de Llorenç Tomàs i Costa. | RÀDIOSEU

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha obert la licitació per al projecte de pavimentació de diversos carrers del municipi. El pla implica l’execució de reformes en més d’una quinzena de vials del nucli urbà i suma un pressupost total de 182.876 euros, amb l’IVA inclòs.
En una entrevista al programa de RàdioSeu Fil directe, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha explicat que el procés per fer possible aquesta millora global de l’espai urbà ja ha iniciat els tràmits. L’obertura de pliques està prevista per al 20 de novembre vinent i Batalla ha assenyalat que el desig del consistori és que a partir d’aquell moment els treballs «es puguin executar com més aviat millor, perquè és important que la ciutat estigui endreçada i moltes d’aquestes obres no només són necessàries sinó, en alguns casos, urgents».
Concretament, el pla inclou la repavimentació i reparació del passeig de Joan Brudieu, el passeig de Pasqual Ingla (entre l’avinguda Pau Claris i el carrer Llorenç Tomàs i Costa, i també entre el c. Circumval·lació i l’avinguda del Salòria), la plaça de Mossèn Pere Pujol, l’avinguda de les Valls d’Andorra (entre les dues rotondes), l’avinguda de Garriga i Massó (entre Monturull i Guillem Graell) i els carrers de l’Orri (entre passeig del Parc i avinguda Salòria), de Llorenç Tomàs i Costa (entre Iglesias Navarri i Mare Janer), de la Canal Baridana (fins al c. Circumval·lació), de Sant Domènec i el carrer del Monturull en dos trams: fins al carrer Bellavista, i entre els carrers Perafita i Serradora. A més a més, també s’hi ha inclòs els passatges del Pare Fiter i de Sant Joan Despí, el camí del Salit i diverses actuacions puntuals en d’altres vials.

Batalla ha matisat que les obres es duran a terme tan aviat com sigui possible sempre que la meteorologia ho permeti, tenint en compte la imminent arribada de l’hivern. En aquest sentit, Batalla ha recordat que el consistori ja tenia a punt a l’estiu un pla de millora dels carrers, però que l’aprovació al ple municipal es va ajornar per tal d’arribar al consens suficient per tirar endavant la mesura. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT