PUBLICITAT

Andorra la Vella

El pàrquing de l’antiga estació d’autobusos obrirà «aviat» i el gestionaran els privats

Marsol preveu que es pugui unir amb l’aparcament del Parc Central

Per Meritxell Prat

La zona on es construirà l'aparcament.
La zona on es construirà l'aparcament. | C.G.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, es va mostrar confiada que l’aparcament que ha d’ocupar els terrenys de l’antiga estació d’autobusos, al costat del carrer Riberaygua, podrà obrir «ben aviat». Marsol va explicar que els propietaris dels terrenys hi estan treballant, ja han acabat d’enderrocar els edificis i, per tant, «sembla que ja volen començar a enquitranar».
Malgrat que serà un aparcament d’ús públic, va detallar que la gestió, «en principi», anirà a càrrec dels privats. Amb tot, els preus serien els mateixos que els de la resta de pàrquings comunals.


Un altre dels elements que hi ha sobre la taula és la possible connexió amb el pàrquing del Parc Central. «Ho vam parlar en el seu moment i els propietaris ho veuen factible», va explicar la mandatària, que va destacar que aconseguir aquesta fita seria «una manera de donar més importància a l’entrada a aquest aparcament des de Riberaygua i a nosaltres també ens aniria bé».
Cal recordar que disposar d’aquest aparcament era una reivindicació dels comerciants de la zona, que també reclamaven que tingués una entrada més vistós que la que té actualment el Parc Central i que justament es pogués produir aquesta connexió entre els dos equipaments. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT