PUBLICITAT

Partit per reaccionar

El MoraBanc rep a l’Iberostar Tenerife en un duel per recuperar les bones sensacions definitivament

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc en el darrer partit al Poliesportiu.
El MoraBanc en el darrer partit al Poliesportiu. | Maricel Blanch

Després d’haver vençut al Ratiopharm Ulm a l’EuroCup en un duel que va servir per trencar una mala ratxa, el MoraBanc Andorra rep avui l’Iberostar Tenerife al Poliesportiu d’Andorra a les 20.30 hores. Serà un matx en el qual el MoraBanc podrà confirmar que s’ha recuperat de la mala ratxa o bé per tornar a presentar dubtes. El què caldrà, de ben segur, és fer un pas en defensa per a poder superar un rival potent que és a l’hora un conjunt amb aspiracions molt semblants a les del club tricolor. A més, Ibon Navarro segueix amb el dubte de David Walker, que no sembla recuperat al 100%.

En aquest context, el tècnic tricolor va manifestar ahir que «sens dubte, tota passa per una millora defensiva important» però que «defensar no és només ous», sinó que s’ha de tenir «capacitat, una defensa ben organitzada i concentrada». Així mateix, va reconèixer que el partit requerirà «un esforç diferent però major que en l’anterior partit». A més a més, va assegurar que «s’ha de donar una resposta sòlida i física, a més de mantenir el joc ofensiu» i va afegir que el que més preocupa és «que tenen jugadors amb molts punts a les mans».

Per un altre costat, va indicar que «s’ha d’anar partit a partit, mai por» perquè «tots són difícils». «És un equip que vol entrar a play-off i a la Copa del Rei, però és una lliga molt igualada i no descarto a ningú per lluitar a dalt», sentenciava. En aquest sentit, el capità Oliver Stevic va subratllar que «estem amb sensacions millors que abans del partit contra Ulm». «Si fem les coses bé, podem guanyar però crec que hem de millorar més en alguns aspectes», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT