PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Andorra rep al Lleida amb l’objectiu de no rebre gols

Els d’Imbenón se situen en penúltima posició amb dos partits menys

Per Miquel López-Egea

Àlex Martínez en la roda de premsa prèvia al partit, ahir.
Àlex Martínez en la roda de premsa prèvia al partit, ahir. | FCA

Tot i l’empat positiu que va suposar el partit contra el Manresa la setmana passada, avui l’FC Andorra rep un rival tant o més perillós, el filial del Lleida Esportiu, que se situa a la part baixa de la taula i té la permanència com a objectiu. Per tant, en un duel en el qual teòricament els tricolor són favorits no poden fallar, ja que una derrota suposaria un cop moral dur. En aquest sentit, el davanter Àlex Martínez va explicar ahir en roda de premsa que l’objectiu és «mantenir la porteria a zero» i va confiar en el fet que «alguna de les ocasions en les quals arribem, es materialitzin».

Malgrat això, l’equip s’ha trobat amb una falta de gol. Segons l’internacional, aquesta situació «és cosa nostra» perquè «ens falta concentració» i «no acaba d’entrar la pilota». «És potser més la sort, que no ens està acompanyant ara mateix», aclaria, «no ja només els que fallem, sinó que encaixem un número alt», afegia. A més, a parer seu, «els rivals tenen mèrits» però va voler reiterar que «és més la sort que qualsevol altra cosa».

Pel que fa al rival, va destacar que «té qualitat». «Els filials acostumen a tenir bona sortida de pilota, volen jugar tot el partit, amb gent jove i activa», afirmava.

Per aquest motiu, «serà un partit difícil com qualsevol». Ara mateix, l’Andorra se situa en penúltima posició de la lliga amb dos partits menys. Segons el jugador, aquest fet «no afecta» i el d’avui «serà un partit més que s’ha d’intentar guanyar». No obstant això, l’Andorra es torna a veure afectar per les lesions i en aquest cas no podrà comptar ni amb Marc Pujol, ni Joel Martínez ni Roger Nazzaro.

En aquest aspecte, l’Andorra va semblar tornar renovat de l’aturada per seleccions encara que la plantilla es trobava encara molt cansada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT