PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra 2021, el gran objectiu de Torrallardona

El nou director tècnic apunta que falta orgull d’equip a la federació

Per Anna Ribas

33 L’equip de la Federació Andorrana de Natació durant la presentació del nou director tècnic, ahir.
33 L’equip de la Federació Andorrana de Natació durant la presentació del nou director tècnic, ahir. | MARICEL BLANCH

La Federació Andorrana de Natació (FAN) va presentar ahir el nou director tècnic. Xavi Torrallardona compta amb una gran trajectòria després d’haver treballat al CN Sabadell, el CN Barcelona i el CN Santa Olaya de Gijón; i arriba a Andorra amb la mirada fixada en un sol objectiu: Andorra 2021. Per a la nova incorporació de la FAN, els Jocs dels Petits Estats d’Europa que acollirà Andorra d’aquí a tres anys són la gran fita per buscar medalles.

Torrallardona va recalcar que el  seu objectiu és «lluitar i guanyar a països que estan com nosaltres, els petits estats» i que buscarà «l’expansió de la natació andorrana a escala internacional, dins de les nostres possibilitats, a través de competicions i concentracions». 

Hocine Haciane va ser un dels convidats en aquesta presentació. L’exnedador, que encara manté 19 rècords absoluts després de sis anys retirat, va aprofitar per motivar l’equip i va explicar que, de cara al gener, col·laborarà amb la preparació física dels nedadors. A més, Haciane va rebre un reconeixement a la seva trajectòria per part de la federació: una fotografia i un pin amb l’escut de la federació nacional.

PUBLICITAT
PUBLICITAT