El MoraBanc suma una altra derrota a la Lliga Endesa (81-96)

Els d'Ibon Navarro es tornen a veure superats per quarta vegada consecutiva a la competició

Per Miquel López-Egea

El MoraBanc Andorra i l'Iberostar Tenerife lluiten per la pilota al Poliesportiu d'Andorra, avui. | ACB Photo / Albert Martín

El MoraBanc Andorra ha perdut avui el quart partit consecutiu a la Lliga Endesa contra l'Iberostar Tenerife per 81 a 96. Ha estat en un duel en el qual els canaris han marcat un primer quart excel·lent i els andorrans han anat quasi sempre per darrere, intentant la remuntada en algun moment, però cada vegada que els d'Ibon Navarro s'apropaven i es posaven per davant, els de Txus Vidorreta responien amb autoritat. A més, en aquest cas, l'encert no ha acompanyat

Colton Iverson ha anotat 22 punts en el seu retorn al Poliesportiu i ha liderat la victòria canària. Precisament ha estat ell qui en el primer quart ha donat els primers quatre punts. A partir d'aquí els del Principat han anat a remolc i ni tan sols Dylan Ennis era capaç de marcar la diferència. L'encert ha estat el què ha estat, Albicy no ha estat fi i s'han anat cometent tant errors en defensius com ofensius en aquests primers minuts. Així, el Tenerife ha estat posant una defensa molt dura i demostrant la qualitat anotadora. Al final del primer quart el resultat era 11 a 23.

En el segon quart les coses han canviat però han estat insuficients. Els andorrans han anat retallant diferències i picant pedra, però l'encert no ha arribat. Així mateix, els petits errors s'han anat pagant cars. En aquesta línia, Miki Vitali tampoc ha pogut fer res i en el rebot, els canaris han estat superiors, com en tot el partit.

A la mitja part, el MoraBanc s'ha ficat en el partit. Era precisament David Jelínek qui ha aconseguit un sensacional triple que permetia somiar. Però l'Iberostar Tenerife, molt concentrat, ha seguit fent un atac exemplar i ha començat ha anotar sense parar. A més, han sabut aprofitar totes les errades tricolor i ha estat sent capaços de condemnar els tricolor. Així, ha estat un estira-i-arronsa en el qual el MoraBanc ha semblat recuperar-se per moments. Però després tornaven els errors. I així successivament. I quan no ha estat un all, ha estat una ceba. S'ha anat a ratxes.

Finalment, en el darrer temps, han arribat a perdre de 12. I després s'han posat a tres. Però els visitants han anotat quatre triples consecutius que han desmoralitzat l'equip d'Ibon Navarro que en els darrers minuts s'ha rendit i ha desaparegut del Poliesportiu. Finalment ha perdut de 15.

En aquest sentit, el tècnic visitant, Txus Vidorreta ha explicat que "s'han fet bons atacs" i que estava "molt satisfet" amb aquesta victòria, ja que "hem tingut la sang freda quan el MoraBanc s'apropava". Per altra banda, Ibon Navarro ha assenyalat que "a final, hem anat a la desesperada i ja no hem seguit remant". "Hem de millorar i ser més durs tant en l'aspecte físic com en el mental", ha sentenciat. "Hem d'anar dia a dia i no ens hem de rendir", ha conclòs.